woensdag 4 april 2018

2018 - We zijn in de wolken

We zijn in de wolken vandaag.  En dat mag je wel letterlijk nemen. Het weer is dus niet zo schitterend, maar dat laten we niet aan ons hartje komen.

Iedereen weet al goed wat er 's morgens allemaal mee moet voor een dagje skiën op de piste. En als het niet lukt om op tijd klaar te zijn, dan werken we ons ochtendritueel in de bus wel af. ;-)


We hebben een heel druk programma. Sommige leerlingen vinden zelfs de tijd niet om hun kamer op te ruimen. Anderen daarentegen werden reeds beloond met een snoepje omdat alles er pico bello bij ligt.
Deze avond sluiten we sfeervol af met een fakkeltocht naar de burcht van Sand in Taufers.Vandaag laten we nog eens enkele groepjes aan het woord:

groep 3:

Eerste dag in Klausberg: super toffe dag en veel bij geleerd. En natuurlijk een paar stuikskes gelegd.(Noor)
Mijn eerste val van de week is binnen. Het was een leuke dag, ook al zagen we niet veel door de mist. (Kirsten)
In Klausberg was het mistig, maar het was een leuke uitdaging. (Samia)
Vandaag was het een leuke dag. De pistes waren tof. Het was leuk om een nieuw skigebied te ontdekken, maar Speikboden was toch leuker. (Mathis en Cas)

groep 6:

Vandaag skieden we voor het eerst in Klausberg. Er was een enorme mist. We moesten dicht bij elkaar blijven om niet te verdwalen. De stoeltjeslift was nieuw voor ons, maar het was een leuke ervaring en we hebben het overleefd. We leren nu ook stilaan meer en meer bochten nemen in parallel. Na veel vallen en opstaan, begint het skiën echt leuk te worden! We hebben een toffe groep en er is een leuke sfeer.....Het was een TOPdag!

groep 7:

Heel veel nieuwe mensen leren kennen en super toffe activiteiten gedaan. Allemaal top!
Super leuke skigroep. We hebben al veel bijgeleerd! Go Benji! 
We leren op een traag tempo, maar daardoor is onze techniek wel top!
In het begin ging het niet zo goed. Maar door de leuke groep, moni en leerkrachten ging het beter. 
Ik heb een nieuwe vriendin!
De vakantie is heel leuk, vooral het skiën.

We laten jullie graag nog wat genieten van de foto's.