zondag 1 april 2018

2018- Vrolijk Pasen!


Vandaag is het Pasen en dat werd op een gepaste wijze ingezet. De paashaas en paashaan brachten lekkere eitjes mee.Eindelijk! Vandaag is de grote dag: voor velen  de eerste ski-ervaring. Met vallen en opstaan werden de eerste technieken aangeleerd. In de namiddag konden zelfs al enkele groepen voor het eerst op de piste. De gevorderden hebben ondertussen al de omgeving goed verkend.


Om deze eerste dag feestelijk af te sluiten, was er als avondactiviteit 'Het Swingpaleis', jongens en meisjes .....of meisjes en jongens ;-) ...streden voor de eer en gaven het beste van zichzelf. Dansen, zingen en liedjes raden, wat hebben we ons uitgeleefd!
En nu vlug ons bedje in, want morgen staat er alweer heel wat op het programma.


We hebben ook al enkele jarigen mogen vieren. Gisteren werd Viktor gevierd. Vandaag waren Ines  en Elias aan de beurt.
Vandaag laten we skigroep 1 en 2 aan het woord:

groep 1:
De sfeer op de bus zat goed. Het skiën was heel leuk, maar wel pijnlijk en vermoeiend. Het lukte met veel vallen en opstaan, maar we bleven doorzetten.
PS  De skimonitor is leuk.

groep 2:

Vandaag hadden we allemaal veel kriebels toen we met angst de skilift op moesten, op weg naar onze eerste ski-ervaring. De skibotten spanden hard en de skilatten stonden klaar. Vol spanning klikten we onze skibotten in de skilatten. We deden wat oefeningen en de sfeer kwam er snel in. Na het middagmaal vlogen we er echt in: kleine heuveltjes af skiën, ploegen en nog veel meer. De skilift viel twee keer stil, maar anders was het wel erg tof!


De fotografen hebben al enkele groepjes gespot in het hotel en op de piste. Je kan de foto's hier bekijken.